La Casa de les Joguines s’estrena diumenge amb entrades exhaurides

El carter reial visita el dia 2 La Unió de Mas Rampinyo

Els carters reials recolliran les cartes dels infants a diferents punts de la ciutat
Santi Romero

La Casa de les Aigües es convertirà del 2 al 4 de gener en la Casa de les Joguines. Aquesta és la proposta novedosa de la Regidoria de Cultura per als dies previs a la Nit de Reis ha estat tot un èxit. Del 2 al 4 de gener, els assistents podran veure a la Casa de les Aigües les diferents sales de treball dels emissaris reials i també al Carter Reial i el Patge Xumet. Les entrades gratuïtes es van exhaurir el 22 de desembre..

El públic podrà accedir al recinte en grups reduïts de 8 persones per visitar les diferents estances, des del taller on es fabriquen les joguines, fins a la sala de control de nounats i la secció de llaminadures. El recorregut durarà 25 minuts, aproximadament, i el grup estarà sempre acompanyat per un dels ajudants del Reis d’Orient. Les persones amb una discapacitat auditiva podran fer una visita especial, amb el suport d’una intèrpret en llengua de signes catalana a càrrec de Binomils, el dia 3, en l’horari de matí, de 10 a 14h.

Fira Reis a Mas Rampinyo
D'altra banda, aquest diumenge a la tarda, el Patge Reial visita La Unió de Mas Rampinyo en una nova edició. A les 18.45h està prevista la seva arribada a l'estació de Montcada Ripollet, i des d'allà es dirigirà cap a la seu de l'entitat de l'avinguda Catalunya. Des de la sala gran rebrà les cartes amb els desitjos dels infants i s'acomiadarà amb una xocolatada a l'exterior. Les famílies hauran de fer cua per accedir al recinte

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari