Els Reis Mags ja tenen les claus de la ciutat per repartir els regals a totes les llars del municipi

Les autoritats municipals han rebut Melcior, Gaspar i Baltasar en un acte que s’ha fet abans de la Cavalcada a la Casa de les Joguines

Els infants de la ciutat poden dormir tranquils aquesta nit perquè Ses Majestats d’Orient ja disposen de les claus de la ciutat per deixar els regals a totes les llars del municipi. Amb l’objectiu d’evitar les aglomeracions i reduir el risc de contagi, les autoritats municipals han lliurat les claus a Melcior, Gaspar i Baltasar en un acte que s’ha fet abans de la Cavalcada a la Casa de les Joguines. Durant el seu discurs, l’alcaldessa, Laura Campos (ECP), ha lloat l’actitud de la canalla durant la pandèmia: “El 2021 tampoc ha estat fàcil perquè hem conviscut amb el coronavirus, les mascaretes i el confinament, però ho heu fet des de l’alegria i la responsabilitat, sent un exemple per a molts adults”, ha destacat l’edil durant el seu discurs, tot desitjant que “durant el 2022 puguem dir adéu a totes aquestes paraules que han trastocat el nostre món”.

També ha intervingut el rei Melcior en nom de Ses Majestats d’Orient, qui ha assegurat que gràcies a la instal·lació de la Casa de les Joguines a Montcada, sabem amb total seguretat quins desitjos tenen els nens i nenes del municipi”. Així mateix, Melcior ha tingut paraules de reconeixement “pels esforços que heu tornat a fer aquest any a causa de la pandèmia”. El vídeo es pot veure a laveu.cat i montcada.cat i compta amb la col·laboració de Binomils, que retransmet l’acte en llengua de signes.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari