Brincadeira busca joves per renovar la companyia

El grup de percussió i moviment d’Edison Aguilar reforça el seu projecte socioeducatiu

El grup Brincadeira, durant l'exhibició que va fer dimecres a la tarda al patí de l'escola El Viver
Arxiu/Laura Grau
Brincadeira, tocant a l'escola El Viver al 2015, on va impartir un taller de percussió per a les famílies
El grup Brincadeira, durant l'exhibició que va fer a l'escola El Viver a final d'octubre per donar a conèixer el taller

La companyia de percussió i moviment Brincadeira, liderada per l'artista montcadenc Edison Aguilar, busca noves incorporacions, preferentment joves a partir dels 16 anys, que vulguin aprendre aquesta disciplina musical i corporal o bé millorar els seus coneixements. El grup assaja al Centre Cívic La Bàscula de Barcelona dues tardes a la setmana. Alguns dels joves formats a la companyia s'han convertit en músics professionals, com és el cas de Ferran Samper, que actualment és el percussionista del cantant Nil Moliné. "El nostre grup està en contínua renovació, perquè hi ha persones que marxen perquè volen continuar creixent en l'àmbit de la música, o bé, obrir-se nous camins professionals", ha  explicat Aguilar.

Amb l'arribada de la pandèmia, Brincadeira ha reforçat la seva faceta educativa i actualmente ja disposa d'un equip de talleristes que fa sessions formatives a La Bàscula i a d'altres centres cívics i equipaments de la ciutat i els seus voltants. "Estem contents de contribuir a cuidar la salut mental dels nostres joves en un període tan complicat com el que estem passant", ha afegit el músic, en referència al context de pandèmia. Des de la seva creació, fa 17 anys, la banda ha compaginat la vessant artística amb la formativa, promovent la inclusió social mitjançant la percussió.

Pel que fa al calendari de concerts, Brincadeira ja té agendades una cinquantena d'actuacions durant aquest any. Els joves interessats en formar part del projecte poden contactar amb el correu electrònic [email protected].

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari