El Museu celebra el Dia Internacional i la Nit dels Museus

Oferirà un ampli programa d’activitats entre el 14 i el 22 de maig, amb inscripció prèvia

Visita teatralitzada a la Casa de les Aigües
Arxiu/ Laura Grau
Una de les actrius que participa a la visita teatralitzada 'La fàbrica de l'aigua'
Actors d'Aura Didàctica posaran per als socis d'Afotmir a la Casa de les Aigües
Una de les visites teatralitzades fetes en el marc de la festa major 2012

El Museu Municipal commemora el Dia Internacional i la Nit dels Museus amb un programa d’activitats que arrencarà aquest dissabte 14 de maig i s'allargarà fins al 22.  La primera proposta consistirà en un itinerari pel Rec Comtal, des del tram montcadenc fins a Barcelona (de 10 a 13h). A la tarda, la fotògrafa Teresa Llordés dirigirà una gimcana de fotografia a la Casa de les Aigües adreçada a infants a partir de 12 anys, que consisteix a treure el màxim partit dels dispositius mòbils per fer imatges creatives (18h). El mateix dia, hi haurà la visita teatralitzada ‘Els pous de Montcada’, una divertida forma de conèixer el complex modernista, de la mà dels seus habitants i constructors. A les 20h, s'ha programat una visita guiada al recinte acompanyada de dansa, a càrrec de les ballarines Anna Serra i Nora Baylach.

L’endemà, 15 de maig, hi haurà contes d’aigua a la Casa de les Aigües, adreçats a la canalla entre 4 i 8 anys, que posaran en valor la importància d’aquest bé (11h). El 18 de maig, data oficial de l’efemèride, el Museu Municipal acollirà l’activitat MiR Quiz, de 18 a 20h. Es tracta d’un qüestionari sobre la història local durant una visita a les col·leccions locals. La darrera activitat del programa és la visita ‘Esglésies amagades. El romànic del Vallès’ prevista per al 22 de maig a l’església de Reixac. Per participar a qualsevol de les propostes del programa, cal inscripció prèvia, contactant amb el Museu Municipal (935 651 122; 610 144 499 o [email protected]).

La regidora de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs, "ha animat a la ciutadania a participar a les activitats i a explorar les possibilitats dels espais museístics de Montcada i Reixac".

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari