La Pegatina publica el seu desè àlbum titulat ‘Hacia Otra Parte’

La banda col·labora amb grups llatinoamericans que han inspirat la seva música

La banda montcadenca anirà de gira amb el nou àlbum per Europa i Llatinoamèrica
Pedro Walter
La banda montcadenca anirà de gira amb el nou àlbum per Europa i Llatinoamèrica
La banda montcadenca anirà de gira amb el nou àlbum per Europa i Llatinoamèrica
La Pegatina ha publicat el seu desè disc –el vuitè d’estudi– titulat ‘Hacia Otra Parte’, en què la banda montcadenca aposta per col·laboracions amb artistes i grups, principalment llatinoamericans, que han influen­ciat la seva música, entre els quals  hi ha Los Auténticos Decadentes (Argentina), La Vela Puerca (Uruguai) i Panteón Rococó (Mèxic). “Hem volgut homenatjar bandes que ens inspiren i que són referents per a nosaltres”, ha explicat un dels fundadors de La Pegatina, Rubén Sierra.
 
Novetats
El grup ha sortit de la seva zona de confort per deixar-se impregnar per l’estil d’altres grups, però sense perdre el seu so inconfusible gràcies­ a la tasca del productor Tato Latorre, que ja va participar en el seu anterior treball ‘Darle la vuelta’ (2020). Els seguidors de La Pegatina podran tornar a gaudir dels xous de la banda, que incorpora com a novetat elements visuals projectats en pantalles de grans dimensions. 
“Volem retornar a la gent tot el caliu que ens ha fet arribar per les xarxes socials durant la pandèmia”, ha afegit Sierra, qui assenyala que faran pocs concerts de pagament per compensar aquesta etapa durant la qual es va haver de cobrar entrada. La gira, que durà el grup per escenaris d’Europa i Llatinoamèrica, arrencarà aquest estiu amb les actuacions als festivals Clotilde Fest i al Canet Rock 2022.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari