Multitudinària inauguració de l’Escola d’Art La Taca

El pintor Maese Pérez confia en que el centre sigui un referent artístic al municipi

Maese Pérez, saludant amics i coneguts que es van concentrar a les portes de l'escola d'art, ja que no hi cabien a l'interior
El pintor, conversant amb una de les assistents a la inauguració
L'Escola d'Art La Taca ocupa el local d'una antiga gestoria del carrer Guadiana

Emocionat, nerviós i content, el pintor montcadenc Maese Pérez va saludar una per una les més de cent persones que van acudir ahir la tarda a la inauguració de l’Escola d’Art La Taca, “un somni fet realitat” en paraules de l’artista, que després de 20 anys fent classes per a l’Ajuntament, inicia una nova etapa com a director i professor de la seva pròpia acadèmia. “Sobretot el que vull és transmetre als meus alumnes l’amor per l’art, ja sigui en la pràctica o simplement en la contemplació”, va explicar Pérez que planteja l’escola com un espai d’experimentació artística adreçat tant a persones que volen iniciar-se en l’art, com a aquelles que desitgen aprofundir i desenvolupar el seu estil. “Amb el temps m’agradaria que l’escola es convertís en un espai de referència artística al municipi”, va afegir. 

L’Escola d’Art La Taca, ubicada al carrer Guadiana, 13 de Montcada centre, impartirà una oferta molt variada que comprèn des de tallers per a nens d’entre 18 i 36 mesos fins a cursos de dibuix i pintura per a adults i arts decoratives, amb propostes novedoses com monogràfics d’art i tallers per al públic infantil els matins de dissabte. L’oferta de cursos, amb preus que oscil·len entre els 24 i els 36 euros mensuals, es pot consultar al web de l’escola www.art-lataca.es. Les inscripcions s’allargaran fins a final de setembre. Maese Pérez dirigirà l’escola i compartirà la tasca docent amb tres professores d’art.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari