La model de belles arts Carolina Atuesta participa en un col·loqui a la seu de l’Afotmir

L’acte s’inclou a la 5a edició del Fotomontcada, que ha programat una desena d’exposicions i diversos tallers teòrics i pràctics durant aquesta tardor

Unes noies contemplen l'exposició de fotografia macro d'Humet
D'esquerra a dreta, l'alcaldessa, Caballero, Humet i Moly, durant la inauguració de la mostra 'Petits animalets'
Atuesta, en una de les fotografies de l'exposició

La seu de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac, a les Antigues Escoles de Mas Rampinyo, acull a partir d’avui l’exposició ‘16 lents per a un nu’ que protagonitza la model, ballarina i performista colombiana Carolina Atuesta. L’artista, que ha treballat per prestigiosos fotògrafs d’arreu del món,  participarà en un col·loqui obert a professionals i aficionats a la fotografia aquesta tarda (19.30h). L’acte s’inclou dins de la cinquena edició del Fotomontcada, que des d’ara i fins al novembre omplirà les principals sales d’expo­si­­­cions­ de Montcada de fotografies. La presentació del programa es va fer ahir la tarda al Kursaal, amb la presència d’autoritats i representants de l’Afotmir.

Segons el president de l’entitat, Pedro Caballero, “el programa pretén divulgar el valor artístic de la fotografia i alhora donar a conèixer l’Afotmir a tota la població”. A més d’exposicions,  també s’han programat tallers teòrics i pràctics sobre temes específics com la fotografia panoràmica,  el soroll­ digital i la il·luminació de bodegons, entre d’altres. L’alcaldessa, Maria Elena Pérez (PSC), i el regidor de Cultura, Daniel Moly (CiU), van elogiar la tasca de l’Afotmir al municipi i la seva preocupació per promoure la fotografia. Després de la inauguració de l’exposició, Humet va impartir un taller sobre la fotografia macro juntament amb Jordi Hernández.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari