ERC no pactarà amb el PSC, C’s ni PPC

La quarta força més votada no obstaculitzarà un canvi de govern

L'alcaldable d'ERC a les properes eleccions municipals, Jordi Sánchez, durant el seu parlament a l'assemblea de dissabte
Arxiu/Sílvia Alquézar
Jordi Sánchez, el cap de llista d'ERC

Esquerra Republicana ha dit que no donarà suport a cap govern liderat o integrat pel PSC ni cap alternativa que passi per Ciutadans ni el PPC. Així ho va aprovar a l’assemblea de militants i simpatitzants que va fer dimarts per valorar els resultats obtinguts el 24M i definir les accions a emprendre en el procés de constitució del nou Ajuntament. "No és un problema de sigles ni de programa –en referència al PSC–, sinó de manca de confiança després de la forma de governar a què ens ha tingut acostumats", diu en el seu comunicat, on també deixa clar que no obstaculitzarà el canvi en el govern de Montcada, però matisa que "no serà la crossa de ningú".

ERC destaca l'augment de vots obtinguts en els darrers comicis, passant de 726 a 1.812, resultat que triplica el nombre de regidors, passant d'un a tres (Jordi Sánchez, Montse Ribera i Salvador Serratosa). La formació independentista va ser la més votada als col·legis de Can Tauler i l'Auditori Municipal, a més de les escoles Reixac, Turó i Elvira Cuyàs.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari