El CD Montcada venç a Granollers per 2-3 tot i acabar amb 9 homes

Els verds han remuntat al segon temps un resultat advers de 0-2

El CD Montcada ha aconseguit una heroica victòria al camp del Granollers, on s’ha imposat aquest diumenge per 2-3 tot i jugar amb 9 jugadors per l’expulsió de Pociello al minut 43 per doble targeta groga i de Marcel Armengol al 83 per vermella directa. El rival s’ha avançat amb dos gols al primer temps, el primer al minut 28 i el segon al 31 de penal. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans. A la represa, els verds han reduït diferències gràcies a un gol en pròpia porta del Granollers al 54. El Montcada no s’ha arronsat mai, tot i la inferioritat numèrica, i ha continuat treballant per neutralitzar la diferència local. Un golàs de Kike Amador al minut 76 ha suposat l’empat a dos i, quan semblava que aquest resultat seria el definitiu, el mateix jugador ha transformat un penal al minut 90 donant els tres punts al CD Montcada, que el situen a una meritòria cinquena posició al Grup Primer de Primera Catalana, amb 30 punts. “Ha estat un boníssim resultat i felicito l’equip pel seu gran esforç”, ha manifestat el president, Modesto ‘Tato’ Sanchís en acabar el matx.

Derbi juvenil. L’EF Montcada va superar el CD Montcada per 4 a 1 en el partit disputat dissabte a l’estadi de la Ferreria.