Enric Expósito assumeix el repte i presidirà el CH La Salle

Agafa el relleu de Josep Maresma, amb qui ja havia compartit junta com a vicepresident

Enric Expósito ja va ser vicepresident amb Josep Maresma
Rafa Jiménez

Després de tres mesos dirigint la comissió gestora, Enric Expósito, vicepresident sota el mandat de Josep Maresma, ha decidit donar un pas endavant i formalitzar el seu càrrec com a president del CH La Salle. Exjugador del club, coneix bé la casa i vol consolidar la bona feina feta durant aquests anys. 

 

-Com ha estat el relleu a la presidència del club?

Ho hem fet d’una forma natural. Després de la decisió de Josep Maresma de deixar el club, es van convocar eleccions al febrer, però no es va presentar cap candidatura. He estat al capdavant de la junta gestora durant tres mesos, però el club no podia continuar amb aquesta situació. Amb el suport de la junta, he decidit assumir el repte durant quatre anys.

-Només quatre anys?

Sí, després d’aquests quatre anys estaria bé que arribés un nou canvi generacional al
capdavant de l’entitat. No vull que sigui un mandat presidencialista. Tinc al meu costat a gent molt vàlida com María José Ezquerra, que serà la nova vicepresidenta. Les responsabilitats han d’estar repartides perquè tothom sigui partícip del desenvolupament del club.

-Quins reptes es planteja?

A nivell social, volem continuar fomentant l’handbol al municipi. Som un equip de poble amb una important massa de socis amb els qui volem potenciar la nostra comunicació, implicant-los en el nostre dia a dia. A nivell econòmic, hem tingut la sort de que mai hem estat endeutats, tot i que som conscients de la situació actual de crisi i que no serà fàcil mantenir el suport de les empreses i comerços que ens ajuden.

-I a nivell esportiu?

Hem fet una molt bona feina consolidant l’handbol femení. Ara, s’ha de continuar potenciant el treball amb l’escola i mantenir equips a totes les categories. Pel que fa al sènior masculí, l’objectiu és que continuï a la Primera Estatal.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari