La JAM participa a la cursa Ultra Trail Guara Somontano

El millor montcadenc va ser Toni Lucas (16) amb un temps de 13 hores, 6 minuts i 41 segons per recórrer 98 quilòmetres amb un desnivell de 5.537 metres

Els participants de la JAM a la Ultra Trail Guara Somontano
Susana Álvarez

La secció de muntanya i ultrafons de la Joventut Atlètica Montcada (JAM) va participar el 5 d’octubre a la cursa Ultra Trail Guara Somontono, a Osca. El millor classificat a la prova Ultra Trail, de 98 quilòmetres i amb un desnivell de 5.537 metres, va ser Toni Lucas (16), amb un temps de 13 hores, 6 minuts i 41 segons. També van prendre part Francisco Serrano (54), amb un registre de 15 hores, 25 minuts i 26 segons. Toni Ortiz va acabar al lloc 73 amb una marca de 16 hores, 20 minuts i 9 segons, mentre que José Serrano va entrar el 125 amb un temps de 19 hores, 18 minuts i 28 segons. D’altra banda, els atletes Jordi Flores i Enric Mayà van fer la cursa Trail, de 37 quilòmetres amb un desnivell de prop de 2.000 metres. Flores va ser el 68 i Mayà el 69 amb un registre de 5 hores, 38 minuts i 08 i 09 segons, respectivament. Aquest tipus de curses són d’extrema duresa per un recorregut de muntanya en què els participants fan els trams caminant i corrent depenent de la dificultat del terreny.