El CD Montcada no perd pistonada i guanya el Granollers 0 a 2

Els verds són quarts del seu grup empatats a punts amb el tercer, el Sabadell

El CD Montcada ha superat amb bona nota l’enfrontament amb un dels seus rivals directes, el Granollers guanyant per 0 a 2. El primer gol l’ha fet Oriol Vila, al minut 56, i en la recta final, al 89, Eduardo Alliaume ha sentenciat el matx. Aquesta victòria permet als verds pujar un esglaó en el seu grup passant de ser el cinquè al quart però empatat a punts amb el tercer, el Sabadell. De moment, però, Jordi Salvanyà evita ser triomfalista. “Falta encara molta competició i els punts que sumem ara ens poden anar bé més endavant”, ha dit l’entrenador del CD qui, no obstant això, s’ha mostrat molt satisfet amb el rendiment de l’equip: “Estant entrenant molt bé i se’ls veu implicats amb el projecte i això és el més important”. La propera jornada els verds rebran a casa la visita del Vic.