El CD Montcada perd dos punts contra el Granollers (1-1)

Al minut 86, els granollerins han empatat un partit que tenien perdut

El CD Montcada ha aconseguit un empat a l’estadi de la Ferreria contra un EC Granollers (1-1), que no perd des del mes de desembre i que ja suma nou jornades invicte. Tot i que a priori un punt podria sembar un bon resultat, els verds han acabat el partit amb un regust amarg ja que el gol de l’empat dels visitants ha arribat al minut 86’. El descans ha finalitzat amb un empat sense gols que ha trencat Álex al 63' després d’aprofitar un llançament de penal. El CD Montcada tenia el partit ben controlat, però un errada del porter Adrián Buetas li ha fet perdre dos punts. “No hem pogut guanyar per una errada nostre, però això ens pot passar a tots: un davanter pot fallar un gol i l’entrenador preparar un tàctica equivocada”, comenta el tècnic Jordi Salvanyà, qui reconeix que el seu equip ha fet mèrits per guanyar i al final “ens hem quedat tots amb cara de tontos”. A la propera jornada, el CD Montcada jugarà al camp de l’UE Vic.

Soterrament total. Abans de començar el partit, tots dos equips s’han fet una fotografía amb una pancarta que demana el soterrament de la línea de tren al seu pas pel municipi i anuncia l’homenatge que es farà el 13 de març a totes les víctimes del tren. Aquest pancarta s’ha anat repartint durant tot el cap de setmana entre els diferentes clubs esportius locals.