El sènior masculí del CH La Salle perd el seu tercer partit de la temporada

Els lassal·lians han perdut aquest diumenge a la pista del BM Granollers B (30-18)

Pau Maresma, en una acció del partit a Granollers
Rafa Jiménez

El sènior masculí del CH La Salle ha encaixat aquest diumenge la seva tercera derrota de la temporada a la pista del BM Granollers B (30-18). Els lassal·lians, que havien encadenat sis victòries seguides, no han fet un bon partit. Ha començat amb un 4 a 0 en contra als primers cinc minuts i a la primera meitat només han pogut aconseguir cinc gols, perdent al descans amb un clar 16-5. A la segona meitat, l’equip de Jaume Puig ha millorat els seus números ofensius, però no ha tingut mai opcions per puntuar. Tot i aquesta ensopegada, el CH La Salle manté la segona posició del grup D de Primera Estatal amb 27 punts.

Sènior femení. Va guanyar el seu darrer partit a la pista de l’H. Sant Cugat (15-26) i domina el grup C de Primera Catalana amb 8 victòries i una única derrota. L’equip que dirigeix Pau Lleixà, que va perdre el seu únic partit a la 8a jornada a la pista de l’H. Gavà B (24-23), té un avantatge d’un punt amb el segon classificat, tot i haver jugat un partit menys.