Xavier Panadera (Olot) guanya l’Open d’Estiu Vila de Montcada

Quim Rimbau i Julio Hilari (Poblenou) van ser els primers en el torneig de dobles mentre que Carlos Fernández va ser el millor entre els jugadors populars

Josep Antón (Sant Cugat) i Roberto Huertas (Olesa) en un partit de l'Open
Rafa Jiménez

Un total de 54 jugadors va passar pel pavelló Miquel Poblet per participar a la IVa edició de l'Open Vila de Montcada organitzat el 27 i 28 de juny pel CTT La Unió. A la categoria A de l'Open de federats, el guanyador va ser Xavier Panadera (Olot) seguit per Josep Antón (Sant Cugat) i Andreu Gómez (Falcons de Sabadell). El primer classificat a la categoria B, que van disputar els jugadors federats que no van passar a la fase final del A, va ser Rubén Huertas (Olesa), per davant de Miguel Pérez (Premià de Mar) i Pere González (Ripollet). Dissabte a la tarda, es va disputar l'Open de dobles que va ser guanyat per Quim Rimbau i Julio Hilari (Poblenou) per davant de Rubén Huertas i Albert Salas (Olesa) i Xavi Panadera i Abel Garrido (Olot/Poblenou). En la competició de dobles, cal destacar la quarta posició aconseguida per la parella local formada per Néstor Troncoso i Carlos Fernández (CTT La Unió). El club de Mas Rampinyo també va oferir un bon rendiment a la categoria popular que es va disputar diumenge al matí. Carlos Fernández (CTT La Unió) va guanyar per davant del seu company Francisco Javier Aguado (CTT La Unió) i Niran Carretero (Sant Cugat).

Els organitzados del torneig fan una valoració molt positiva del desenvolupament de l'Open, tot i que la coincidència amb els campionats d'Espanya i Catalunya va fer disminuir el nombre d'inscrits respecte a edicions anteriors. De cara a la propera temporada, el club anuncia que demanarà un reunió amb el nou govern municipal per presentar-li el seu projecte d'escola i plantejar una millora de les instal·lacions on poder entrenar i competir.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari