El sènior B del TT La Unió es juga, a un partit, l’ascens a Segona B Provincial

Repàs a la resta de la jornada per als equips locals després de les vacances de Setmana Santa

Tennis de Taula. TT La Unió. Segona A Provincial
El segon equip del TT La Unió es juga aquest cap de setmana la possibilitat de pujar a Segona B Provincial, fet que li donaria al club el segon ascens de categoria de la temporada després de la fita aconseguida pel primer equip, que encara ha de disputar el 14 de maig la final de Segona A. El sènior B, que a l’última eliminatòria va superar el CTT Sallent A (1-5), jugarà, a partir de les 11h, a les instal·lacions de La Unió contra el TT Prat Lisant, que va eliminar el TT CJema (0-6). L’equip del Prat de Llobregat va finalitzar la lliga regular a la segona posició del grup 4t amb 30 punts, quatre menys dels que van aconseguir els montcadencs.

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana. Grup 1r
Després de retrobar-se amb la victòria a l’última jornada al camp de l’FC Sant Cugat Esport (1-2), l’UE Sant Joan-Atlètic torna a jugar aquest diumenge, a les 12h, a l’estadi de Can Sant Joan contra un rival directe en la lluita per la permanència. Els montcadencs, que són tretzens amb 32 punts, reben un rival que és quart per la cua amb quatre punts menys i que ha perdut els seus dos últims partits contra el CF Lloret (5-4) i el CD Masnou (0-1). A la primera volta, l’equip de ‘Pinti’ va guanyar a Tona per 0 a 2.

Futbol. EF Montcada. Primera Catalana. Grup 2n
El sènior femení de l’EF Montcada, que ha encadenat tres victòries consecutives, afronta aquest dissabte, a les 20h, una complicada visita al camp del líder, l’UD La Planada. L’equip d’Antonio Moya, que ocupa la cinquena posició amb 48 punts, s’enfronta amb un rival que no ha perdut cap partit aquesta temporada amb un balanç de 21 victòries i 3 empats. Tot i la seva espectacular temporada, les sabadellenques només tenen un punt d’avantatge amb el segon classificat, el CF Femení Manu Lanzarote després d’haver empatat dos partits a les últimes tres jornades. A la primera volta, l’UD La Planada va guanyat a l’estadi de Can Sant Joan per un ajustat 1 a 2.

Futbol. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada, que ha encadenat una ratxa de vuit victòries seguides, torna a la competició aquest diumenge, a les 12.15h, al camp de l’UE Castellar B. Els montcadencs ocupen la segona posició amb 69 punts i són el millor segon de tots els grups de Barcelona, condició que li atorgaria l’ascens directe a Segona Catalana. El seu proper rival, que només ha aconseguit un empat a les últimes quatre jornades, és antepenúltim amb 20 punts i, a manca de sis jornades per acabar la lliga, està lluitant per evitar el descens directe. A la primera volta, el partit disputat a l’estadi de la Ferreria va finalitzar amb victòria de l’equip de José Antonio Montes per un contundent 6 a 0.

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 6è
L’UD Santa María, que només ha pogut aconseguir un empat a les últimes tres jornades i que ocupa la sisena posició amb 41 punts, juga aquest dissabte, a les 18h, a l’estadi de la Ferreria contra el líder, l’UE Sabadellenca. Amb un avantatge de set punts respecte al CD Montcada, els sabadellencs, que només han deixat escapar set punts aquesta temporada (dues derrotes i un empat), estan molt a prop de proclamar-se campions de lliga i certificar el seu ascens de categoria a manca de sis jornades per al final. L’equip de Terra Nostra, que ja s’ha assegurat la permanència, va perdre a la primera volta al camp del líder per 6 a 0.

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal, Grup D
A manca de tres jornades per al final de la lliga, el sènior A del CH La Salle només necessita un punt més per assegurar-se, de forma matemàtica, la seva permanència a Primera Estatal. L’equip de Jaume Puig, que ocupa la novena posició amb 20 punts després de caure al seu últim partit a la pista de l’Handbol Palautordera (30-27), juga aquest dissabte, a les 20.15h, al pavelló Miquel Poblet contra el BM La Roca, que es setè amb 9 punts més després de guanyar a l’última jornada l’H. Sant Esteve Sesrovires (30-29). A la primera volta, els montcadencs van perdre a La Roca amb un 28 a 25. Abans d’aquest partit, el sènior B del CH La Salle jugarà, a les 18h, al pavelló Miquel Poblet contra l’Handbol Ribes. L’equip de Javier Córdoba ocupa la segona posició a la segona fase de Quarta Catalana amb 7 punts, empatat amb altres tres equips: Handbol Lleida Pardinyes, HE Castelldefels i H. Poblenou C.

Futbol Sala. CFS Montcada. Tercera Nacional, Grup 1r
El Broncesval Montcada, que a l’última jornada va ajornar el seu partit contra el Futsal Lliçà d’Amunt que es disputarà el 27 d’abril (21.50h), juga aquest dissabte, a les 18h, a la pista de l’FS Canet. Els montcadencs, que ocupen la setena posició amb 38 punts amb una ratxa de nou jornades invictes amb 8 victòries i un empat, visiten el segon classificat que, amb 54 punts, es troba a només dos punts del líder, el CE Futsal Aliança Mataró. L’equip del Maresme ha guanyat els seus tres últims partits i es va emportar la victòria en l’enfrontament de la primera volta disputat a Montcada per 0 a 4. D’altra banda, el sènior B del CFS Montcada juga diumenge, a les 13.30h, al pavelló Miquel Poblet contra l’AV Montigalà. L’equip de Xavi Romeo, que és últim amb 6 punts i que només ha aconseguit un empat a les últimes cinc jornades, rep la visita d’un rival directe que és antepenúltim amb 11 punts i que a l’última jornada va empatar contra l’FS Montsant B (4-4).

Bàsquet. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
A manca de quatre jornades per acabar la lliga, el GrupoUno CTC de la Unió Bàsquet MiR afronta un complicat partit al pavelló Miquel Poblet. Diumenge, a les 18h, l’equip de Raúl Ortega, que és novè amb 37 punts després de guanyar a l’última jornada a la pista del Lima-Horta Bàsquet (63-82), rebrà la visita de l’UE Gaudí, que és el segon classificat amb 47 punts. Els barcelonins, que a l’última jornada van derrotar l’AE Stucom (86-80), encadenen sis victòries seguides i, en el partit de la primera volta, van guanyar amb un 66 a 58. D’altra banda, el sènior B de l’UB MiR, que ocupa la vuitena posició al grup 2n del Campionat Territorial amb 36 punts, juga dissabte, a les 16h, al Gimnàs Municipal de la Zona Esportiva Centre contra el CB Viladecavalls, que és onzè amb 30 punts. Al grup 1r, el sènior C, que és antepenúltim amb 31 punts, també juga dissabte, a les 18h, a la pista del Torrot Maresme 3V, que és quart per la cua amb un punt més.

Bàsquet Femení. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
El sènior femení de l’UB MiR visita aquest dissabte, a les 18h, la pista del CB Cabrera. L’equip montcadenc, que és penúltim amb 26 punts i un balanç de tres victòries en 20 jornades, visita un rival que és setè amb 34 punts, tot i haver perdut a les últimes quatre jornades de manera consecutiva. A la primera volta, l’equip del Maresme va guanyat amb un 48 a 59.

Futbol Femení. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada, que a l’última jornada va ajornar el seu partit contra el CE Òdena que es disputarà el 26 d’abril (20h), juga aquest diumenge, a les 11h, al complicat camp del CF Igualada. A manca de tres partits per finalitzar la lliga, les montcadenques, que ocupen la desena posició en una lliga de 14 equips amb 25 punts, visiten el segon classificat, que suma 58 punts i que només ha perdut dos partits.

Futbol Sala. EF Montcada. Segona Catalana, Grup 3r
L’EF Montcada, que el 25 d’abril disputarà el partit ajornat contra l’AEE Mercè Rodoreda, afronta aquest cap de setmana un enfrontament important davant un rival que també lluita per no baixar. L’equip de José Luis Carrasco, que és quart per la cua amb 15 punts després d’haver guanyat un únic partit en set jornades, juga dissabte, a les 20h, a la pista coberta de la Zona Esportiva Centre contra l’EF Barberà-Andalucía, que és últim amb 7 punts i que només ha guanyat un partit a les darreres 12 jornades. El partit de la primera volta va finalitzar amb derrota dels montcadencs per 6 a 1.

Futbol Sala. AE Can Cuiàs. Tercera Catalana, Grup 3r
L’AE Can Cuiàs, que no guanya des de fa vuit jornades i que és últim amb 10 punts, ha ajornat el partit que havia de disputar aquest cap de setmana a la pista del CE Vacarisses B. L’enfrontament contra el cinquè classificat, que suma 38 punts amb tres victòries consecutives, es disputarà el 25 d’abril, a les 20h. A la primera volta, l’equip de Matías Ruiz va perdre a Can Cuiàs per 1 a 5.

Korfbal. CK Montcada. Lliga Nacional, Top A
El primer equip del CK Montcada, que ja està classificat de forma matemàtica per disputar el Top 4, torna a la competició per jugar diumenge, a les 10.30h, a la pista coberta de la Zona Esportiva Centre contra el CE Vilanova i la Geltrú. Els montcadencs, que són quarts amb 11 punts, reben un rival que és sisè amb 6 punts. A la primera volta, l’equip de David Rúa va guanyar a Vilanova per 18 a 21. D’altra banda, el CK Montcada B, que és tercer al Top B amb 13 punts tot i haver disputat tres partits menys que alguns dels seus rivals, també jugarà diumenge a casa, a partir de les 9h, contra el CE Vilanova i la Geltrú B. Els vilanovins, que han disputat dos partits més, són quarts amb un punt menys i l’enfrontament de la primera volta va finalitzar amb victòria montcadenca per 13 a 20.

Korfbal. AEE Montserrat Miró. Segona Divisió Nacional
L’AEE Montserrat Miró, que només ha perdut un partit aquesta temporada, podria pujar fins a la primera posició de Segona Divisió Nacional si guanya l’enfrontament que disputarà diumenge, a les 12h, a la pista coberta de la Zona Esportiva Centre contra el líder, el Serveto Korfbal Lleida. Els montcadencs són segons amb 22 punts i estan a només dos punts del seu rival, que ha guanyat els 12 partits que ha disputat. Curiosament, el partit de la primera volta entre ambdós conjunts, corresponent a la 8a jornada, es va ajornar en el seu dia i es jugarà el 6 de maig a Lleida. 

Seccions:

Deixa un comentari