L’equip local va estar format per Jordi Casanovas, que va disputar la Marató, així com Enric Dalmau, Toni Ortiz i Jordi López, que van correr l’UltraMarató

Jordi Casanovas, a l'Transvulcania
JAM
D'esquerra a dreta, Enric Dalmau, Jordi López i Toni Ortiz

L'UltraJAM, la secció de muntanya de la Joventut Atlètica Montcada, va estar representada a la 8a Transvulcania que es va disputar el 13 de maig a l'illa canària de La Palma amb les modalitats d’UltraMarató, Marató i Mitja Marató. Aquesta prova, que forma part de la Skyrunner World Series del circuit de la Federació Internacional de Skyrunning (ISF), va comptar amb la participació d’un total de 3.500 corredors de 60 països diferents. Jordi Casanovas va ser l’únic representant de l’UltraJAM a la Marató (45 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.884 metres) i va acabar a la 118a posició d’un total de 800 corredors amb un temps final de 6 hores i 21 minuts. A l’UltraMarató (74 km i +4.350 metres) van participar Enric Dalmau (564è de 2.000 corredors amb un temps de 12 hores i 11 minuts), Toni Ortiz (638è amb 12h i 28’) i Jordi López (1.023è amb 13h i 51’).