La potent selecció holandesa sots-21, de visita a Montcada

El passat dimecres va participar en un entrenament amb la selecció catalana sots-17 i va jugar un amistós contra el CK Montcada

La selecció holandesa sots-21 va jugar un amistós contra el CK Montcada
CK Montcada
Els jugadors de Catalunya sots-17 i Holanda sots-21

La selecció holandesa sots-21 està realitzant aquesta setmana un stage de preparació a Catalunya i va fer parada el passat dimecres a Montcada i Reixac. Els holandesos van participar en un entrenament que es va fer a la pista coberta del carrer Bonavista amb la selecció catalana sots-17, que està preparant el 19è Campionat Mundial de Korfbal sots-17 que es disputarà durant aquest cap de setmana a Schijndel (Holanda). Posteriorment, va disputar un amistós contra el CK Montcada. Holanda, que és la vigent campiona mundial sots-23, disputa aquest divendres un amistós a Castellbisbal contra la selecció catalana absoluta.

En relació al Mundial sots-17, a la convocatòria de la selecció catalana hi ha presència de sis jugadors de l’AEE Montserrat Miró: Glenda Jiménez, Pau i Aitana Segura, Mario Giménez, Albert Góngora i Luis Hernández.L'equip que entrenen Javier Navarro i Berta Alomà ha quedat emparellada en el grup A juntament amb Holanda, Xina Taipei, Alemanya i Hongria. Dissabte serà el dia d’enfrontaments de grup, en què els partits tindran una durada de 13 minuts. Els catalans debutaran a les 9.55h contra Alemanya; a les 11.45h s’enfrontaran a la Xina Taipei, a les 14.25h es veuran les cara amb Holanda i a les 16.15h amb Hongria. A l’última edició del Mundial sots-17 que es va disputar l’any passat, Catalunya va acabar a la quarta posició després de perdre la final de consolació per culpa d’un gol d’or.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari