L’UE Sant Joan-Atlètic guanya el Trofeu Iluro de Mataró

Els montcadencs es van imposar als amfitrions per 1 a 2

Ramon i Antonio van ser els golejadors en el partit disputat ahir entre el Mataró i l’UE Sant Joan Atlètic que va donar la victòria als montcadencs per 1 a 2 i, amb ella, el Trofeu Iluro. Dimecres, el conjunt de Paco Hidalgo, que juga a Primera Catalana, disputarà un altre partit de pretemporada al camp del CE Premià.

 

Pretemporada del CD Montcada i de l’UD Santa María

També han jugat amistosos aquest cap de setmana el CD Montcada i l’UD Santa María. Tots els partits han estat precedits d’un minut de silenci en record a les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils. Els verds, que enguany jugaran a Segona Catalana, es van desplaçar al camp de l’UE Llagostera B on van perdre per 3 a 1 amb gol de Víctor Rosas. En l’últim partit de pretemporada abans de l’inici de lliga, el CD Montcada ha convidat aquest dissabte a l’estadi de la Ferreria el CF Montanyesa.

Pel que fa a l’UD Santa María, de Tercera Catalana, va perdre ahir, per 2 a 1 contra del Sant Cugat Esport B. El golejador del conjunt montcadenc va ser Domingo. Aquest dimecres l'equip de Robert Villa jugarà un amistós al camp del Vallbona (21h) i dissabte,a la Ferreria,disputarà un altre contra el CE Mercantil/Marina.

Seccions:

Deixa un comentari