El Broncesval es fixa com a objectiu estar a la part alta de la classificació

El primer equip del CFS Montcada va iniciar la pretemporada el 17 d’agost

Àlex Fernández, donant indicacions als seus jugadors durant l'entrenament nocturn d'aquest dimarts
Pilar Abián

Lluitarem per estar a la part alta de la classificació”, aquest és l’objectiu que s’ha fixat Àlex Fernández, l’entrenador del Broncesval Montcada, el primer equip del CFS, el club local de futbol sala que juga al grup 1r de Tercera Nacional. Amb la fita de millorar els resultats de la passada temporada –sisè de la classificació amb 15 victòries, 2 empats i 13 derrotes–, l’equip va començar la pretemporada el passat 17 d’agost gairebé al complet. A banda de dos jugadors que s’incorporaran en els propers dies per vacances, Fran i Javi, la resta ja s’entrenen gairebé a diari. Fins i tot el porter Arnau Santiveri que, malgrat estar lesionat, també participa de les sessions. “La previsió és que estigui a punt en tres setmanes”, confia Fernández. Més trigarà a incorporar-se Sergi Ceciliano, lesionat l’octubre passat i operat de lligaments creuats al gener. El tècnic confia que aquesta propera tardor ja es pugui començar a entrenar per assolir el més aviat possible el ritme competitiu després d’un any fora de les pistes.

 

Un punt de veterania

Per a aquesta nova temporada, el CFS Montcada ha fitxat futbolistes amb experiència, com ara el porter Francesc Marsal (Santvicentí) i els jugadors David Jiménez, Javi Vázquez (ambdós del Barri Can Calet), Carlos Naranjo (Nou Escorial) i Pol Sureda (Alella). Mantenim el gruix de jugadors joves de la temporada passada però incorporem veterans per millorar les alternatives de l’equip”, explica Fernández. Pau Seijas i ‘Terry’ pujaran des del juvenil que dirigirà Jaime Martínez per completar una plantilla de 14 jugadors que el tècnic dona per tancada.

El Broncesval començarà la lliga el 23 de setembre rebent al Miquel Poblet la visita del CFS Cover Premià de Mar (18h). Abans d’aquesta data, l’equip disputarà diversos amistosos. El més immediat serà aquest dissabte, també al pavelló montcadenc (18h), contra el Sant Sadurní d’Anoia.

Seccions:

Deixa un comentari