Carlos Cera acaba segon al Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya de la FECC

L’atleta montcadenc, del Team Inverse-UltraJam, va recórrer els 21 quilòmetres en un temps d’1 hora, 59 minuts i 29 segons

Carlos Cera, el primer per l'esquerra, amb els seus companys al podi de les categories masculina i femenina
Ángel Enguita (Burriac Atac!)
Carlos Cera, de l’equip Team Inverse-UltraJam, va acabar a la segona posició al Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya que la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FECC) va organitzar el 9 de setembre en el marc de la Burriac Atac!, la cursa nocturna que es disputa a Vilassar de Mar des de fa 13 anys. Cera va recórrer els 21 quilòmetres (+1.200 metres de desnivell) amb un temps d’1 hora, 59 minuts i 29 segons, quedant-se a 28” del guanyador, David Adán (CE Pontsicà). El tercer calaix del podi va ser per a Enric Niubó (Associació La Massa). L’atleta montcadenc, que havia guanyat als últims dos anys el Campionat de Catalunya de Muntanya de la Federació Catalana d’Atletisme, ha assolit el seu gran objectiu d'aquesta temporada que era pujar al podi al campionat de la FECC.