El futbol formatiu llueix amb orgull la seva unió durant la presentació del FB Montcada

El nou club, fruit de la unificació dels planters del CD Montcada i l’Escola, va presentar la seva trentena d’equips aquest dijous a l’estadi de la Ferreria

Gegant fotografia de família del FB Montcada i l'UD Santa María
Rafa Jiménez
La gespa de l'estadi de la Ferreria es va omplir de jugadors del FB Montcada
El regidor d'Esports, Salvador Serratosa, durant la seva intervenció
Juan David Fuentes, amb la samarreta del FB Montcada

El Futbol Base Montcada va aprofitar la festivitat del 12 d’octubre per presentar la trentena d’equips que ha confeccionat per aquesta temporada, la primera després de la unificació entre els planters del CD Montcada i l’EF Montcada. La tribuna principal de l’estadi de la Ferreria es va omplir de familiars de jugadors que van assistir a un acte en el que també es van presentar els dos conjunts sèniors de la UD Santa María. Per a la seva primera temporada després de la fusió, el Futbol Base Montcada ha confeccionat un total de 30 equips: tres juvenils, tres cadets (tot i que un d’ells encara jugarà amb els colors del CD Montcada per mantenir la categoria a Primera Divisió), tres infantils, sis alevins, sis benjamins, tres prebenjamins, un equip de l’escola i un altra del patufet. A la secció femenina, el club competirà amb un sènior i un cadet mentre que en futbol sala, s’han confeccionat un sènior i un juvenil.

L’acte de presentació va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Salvador Serratosa (ERC), així com una representació del CD Montcada, formada pel seu president, Modesto ‘Tato’ Sanchís, i el seu vicepresident, Ramon Castillo, i de la UD Santa María, amb el seu president, Rafa Repiso. El Futbol Base Montcada va estar representat pel seu màxim dirigent, Antoni Sánchez, i el seu tresorer, Manuel Colete. En la seva intervenció, Sánchez es va felicitar per haver arribat a un acord d’unificació i va agrair l’esforç de la junta del CD Montcada, en especial del seu president, per tancar un conveni que va qualificar de "laboriós i beneficiós" per al futbol local. El president també va valorar positivament els resultats esportius de la temporada passada en la que es van aconseguir, per primera vegada a la historia de l’entitat, quatre ascensos a la categoria benjamina i va demanar un esforç per part del quadre tècnic del club per donar en el futur "un pas de qualitat endavant". Per la seva part, Salvador Serratosa va agrair l’esforç i la voluntat d’ambdós clubs per acordar la seva unificació que, segons va dir, ajudarà "a tenir uns equips amateurs més potents i que només es parli de temes esportius en relació al futbol local".

Reconeixement. L’acte, que va finalitzar amb una gegantina foto de família de tots els jugadors, tècnics i directius, també va servir per homenatjar Juan David Fuentes, jugador del cadet B del FC Barcelona que va iniciar la seva formació esportiva l’EF Montcada. Fuentes, que recentment ha participat en un entrenament amb la selecció espanyola sots-15, va rebre com a obsequi la primer equipació, de color vermell, del FB Montcada -la segona, fruit de l’acord amb el CD Montada, és de color verd. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari