El CFS Montcada presenta tota la seva estructura esportiva amb un ambient festiu i optimista

El club, revifat amb les aportacions d’un grup de patrocinadors, va organitzar la presentació el passat dissabte al pavelló Miquel Poblet

Els jugador del juvenil B es van fer un selfie durant la presentació
Rafa Jiménez

El Club Futbol Sala Montcada va organitzar aquest dissabte la presentació oficial de la seva estructura esportiva per a la temporada 2017-18 al pavelló Miquel Poblet. L’acte es va fer després del derbi del grup 1r de Tercera Divisió entre el Broncesval i el FS Ripollet, que va acabar amb un empat a 7 i que es va viure amb passió des de les grades, que es van omplir amb jugadors del planter local i amb una gran quantitat d’aficionats ripolletencs. La presentació, molt festiva i animada per un dj, un spekaer i una mascota, va servir per conèixer tots els jugadors que integren els 12 equips que el CFS Montcada ha confeccionat per aquesta temporada. A més dels més petits de l’escola, l’entitat compta amb dos prebenjamins, un benjamí, un aleví, dos infantils, dos cadets, dos juvenils i dos sèniors. Després de fer-se una foto de família a la grada, els jugadors dels diferents equips van anar sortint a la pista per saludar a l’afició i fer-se la fotografia oficial de la temporada.

En el moment dels parlaments oficials, el president del club, Pedro Litrán, va agrair l’esforç que fan tots els familiars dels jugadors i va destacar la tasca que realitzen els integrants del cos tècnic i el membres de la junta perquè "el que fan -va dir- no es paga amb diners i sense ells tot això seria impossible". Per la seva part, el regidor d’Esports, Salvador Serratosa (ERC), va destacar el compromís del CFS Montcada amb el treball de formació i amb la ciutat, organitzant diferents actes durant l’any, i va confirmar que, tot i la manca de pressupost, l’Ajuntament intentarà millorar el parquet de la pista del pavelló Miquel Poblet i buscarà solucions davant de la saturació dels horaris d’entrenaments. El club també va agrair la col·laboració dels seus patrocinadors que aquesta temporada són Broncesval, Maderas San Andrés, Bar Manhattan, Electrodomésticos Carretero, Garajes Grillo Esport, PH-Quirogel, Instal·lacions Anjor i Hierros Iserte.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari