Els clubs locals preparen activitats esportives durant les festes de Nadal

Hi haurà propostes de bàsquet, futbol, futbol sala, tennis de taula, escacs, gimnàstica i karate

L’UB MiR, el FB Montcada, el CFS Montcada, el CTT La Unió, l’UE Montcada i el CG La Unió aprofitaran les festes de Nadal per proposar una sèrie d’activitats esportives. 
Gimnàstica. El CG La Unió organitzarà el 10 de desembre a La Unió el seu festival de Nadal. L’activitat es farà en dues sessions, a les 16 i a les 18h.
 
Karate. El club Shi-Kan farà el seu tradicional festival de Nadal el 16 de desembre, en horari de matí, al pavelló Miquel Poblet.  
 
Futbol Sala. El CFS Montcada organitza un campus de tecnificació que dirigirà Álex Fernández, director esportiu del club, i que es farà els dies 27, 28 i 29 de desembre, de 9 a 13h, al pavelló Miquel Poblet per a jugadors nascuts entre 2002 i 2011. Les inscripcions, amb un preu de 40 euros, s’han de fer a partir del 4 de desembre a l’oficina de l’entitat (Tarragona, 3).
 
Tennis de Taula. El CTT La Unió organitza el 6è Open de Nadal, que es farà el 30 de desembre, a les 16h, a les instal·lacions de La Unió. Les inscripcions, al preu de 10 euros, s’han fer abans del dia 22 al correu electrònic [email protected]. Hi ha un màxim de 36 places. 
 
Bàsquet. L’UB MiR organitzarà el 27 i 28 de desembre un torneig obert per a jugadors que estiguin federats a la categoria pre-mini. L’activitat és gratuïta, les inscripcions s’han fer al club (Bonavista, s/n) abans del 15 de desembre i els partits es jugaran, de 17.15 a 22h, a la pista coberta de la Zona Esportiva Centre. 
 
Futbol. El FB Montcada  farà un torneig per a la categoria alevina amb la participació de clubs convidats de fora del municipi que es disputarà a l’estadi de la Ferreria els dies 27, 28 i 29, de 17 a 21h. 
 
Escacs. L’UE Montcada farà un torneig social de Nadal el 22 de desembre al pavelló Miquel Poblet, de 17.30 a 19h, per a categories infantils, i de 19 a 21h, per a sèniors. Les inscripcions s’han fer el mateix dia de la competició.
 

Gimnàstica. El CG La Unió organitzarà el 10 de desembre a La Unió el seu festival de Nadal. L’activitat es farà en dues sessions, a les 16 i a les 18h. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari