Joan de la Torre, de la JAM, acaba quart al prestigiós cros d’Elgoibar

Hugo Calvó i Hugo Carreras van guanyar el Cros de Sant Sebastià de Sabadell a les categories júnior i cadet, respectivament,

Hugo Carrreras, a la posició més alta del podi
JAM
Hugo Calvó, al podi

L’atleta de la Joventut Atlètica Montcada, de 15 anys, va ser quart a categoria sots-16 a la 75a edició del Cros d’Elgoibar, al País Basc, que es va disputar el 14 de gener. De la Torre va competir en representació de la selecció catalana i va fer el recorregut en 11 minuts i 16 segons, quedant-se a 12 segons de la tercera posició. La selecció catalana sots-16 va ser la gran dominadora d'aquesta prova ja que el seus set atletes van finalitzar entre els nous primers classificats.

D’altra banda, Hugo Calvó i Hugo Carreras, també de la JAM, van guanyar el Cros de Sant Sebastià de Sabadell a les categories júnior i cadet, respectivament, que es va disputar el 14 de gener a la capital del Vallès Occidental.