Queixes d’alguns clubs locals per les deficiències d’algunes instal·lacions

La pluja i el fred d’aquest cap de setmana ha provocat suspensions i canvis d’ubicació de partits i entrenaments

La jornada de korfbal es va disputar a les pistes exteriors de l'escola Reixac
Arxiu/ Sílvia Alquézar
L'AEE Montserrat Miró ha renunciat aquesta temporada a participar a les competicions oficials a causa de la pandèmia

El mal estat de les pistes a causa del fred i la pluja d’aquest cap de setmana ha tornat a provocar conseqüències per als clubs locals. La jornada kids de categoria infantil que la Federació Catalana de Korfbal i l’AEE Montserrat Miró van organitzar el dissabte es va haver de traslladar de la pista coberta a la pistes exteriors de l’escola Reixac per culpa de les goteres. Diumenge, els dos equips del CK Montcada i els dos de l’AEE Montserrat Miró que jugaven a casa van haver de disputar el seus partits com a locals a Castellbisbal gràcies a les gestions de la federació. El sènior B del CH La Salle també va haver de suspendre el partit que havia de jugar a la pista del centre contra l’Handbol Santpedor. El mateix diumenge, el CK Montcada va fer una piulada al seu compte oficial de Twitter, agraint la cessió de la pista per part de l’Ajuntament de Castellbisbal i demanant una reacció a nivell local: "Fa molta pena aquesta situació, calen solucions ja!".

El CFS Montcada també s’ha sumat a aquestes queixes després que el mal estat de les pistes de la Zona Esportiva Centre i de les escoles Elvira Cuyàs i Reixac provoquessin el passat dilluns la suspensió dels entrenaments de quatre equips del planter, afectant un total de 42 jugadors, segons deixava constància el club als seus comptes oficial de Twitter i Facebook. En el seu comunicat, el CFS Montcada lamenta que aquesta situació sigui habitual en dies de pluja i es pregunta si l’Ajuntament fa les inversions necessàries per al bon manteniment de les instal·lacions esportives. "Demanem responsabilitats a les autoritats competents del poble per buscar una solució a aquesta situació. Jugadors, entrenadors i famílies mereixen unes instal·lacions dignes per entrenar en unes condicions òptimes, al nivell del futbol sala de Montcada", ha expressat el club.

Consultat per la redacció de LaVeu.cat, el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Salva Serratosa (ERC), ha tornat a reconèixer que és conscient de la problemàtica existent amb alguns equipaments esportius. "Demanem disculpes a les entitats que s’han vist afectades. Sabem de la manca d'instal·lacions i de les seves deficiències. Estem treballant per intentar buscar solucions, tot i que són complicades per la manca de pressupost", ha dit l'edil.

Trofeu Kids. La primera jornada del 2n Trofeu Kids que organitza la Federació Catalana de Korfbal per a les categories infantil i aleví va comptar amb la participació de dos equips infantils de l’AEE Montserrat Miró. El conjunt A és quart amb 2 punts al grup A després de guanyar un partit contra el CK Badalona La Llauna (6-5) i perdre un altre contra el CK Badalona Infantil 1 (3-4). Per la seva part, el B és quart amb 3 punts al grup B després de superar l’AEE Galí (6-0) i empatar contra el CK Badalona (4-4). La segona jornada d’aquesta competició es disputarà el 24 de febrer a la Garriga.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari