Paula Orenes es proclama campiona de la seva conferència amb els Thunderbirds

La montcadenca, de 19 anys, està estudiant a la Casper College dels Estats Units i juga a la Primera Divisió de la NJCAA, torneig que dispusten esportistes d’edat júnior

Paula Orenes, de 19 anys, s’ha proclamat amb el seu equip, els Thunderbirds, campiona de la conferència regional IX de la Primera Divisió de bàsquet de la NJCAA, torneig que disputen els estudiants d’edat júnior de diferents disciplines esportives als Estats Units. Els Thunderbirds van guanyar els tres partits de la fase final que es va disputar al seu pavelló entre el 8 i el 10 de març. La montcadenca, que està estudiant Enginyeria Química a la Casper College, a l’estat de Wyoming, va fer 11 punts a la final contra el Western Nebraska (85-75) i ha estat escollida com a integrant de l’equip ideal de la fase final i de tota la conferència, sent la segona millor encistelladora. Els Thunderbirds disputaran entre el 19 i el 24 de març a la ciutat de Lubbock (Texas) la fase final que enfronta els 16 millors equips dels Estats Units.  
Orenes, que es va formar al CB Montcada i que al 2016 va debutar a la segona màxima categoria del bàsquet espanyol amb el Femení Sant Adrià, va marxar un any després per estudiar als EUA. La montcadenca ha rebut ofertes de les universitats de Florida i Dakota del Nord per continuar amb els seus estudis i jugar a la Primera Divisió Universitària, una categoria per sota de la WNBA.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari