El Broncesval Montcada guanya a Premià de Mar (4-5) i supera la 4a ronda de la Copa Catalunya

L’equip d’Álex Fernández espera rival per a la propera ronda i descansa aquest cap de setmana a la lliga

El Broncesval Montcada ha superat la 4a ronda de la Copa Catalunya després d’aconseguir la victòria al partit que es va jugar aquest dijous a la pista del CFS Cover Premià de Mar (4-5). Al descans, es va arribar amb triomf montcadenc amb gols de Mario Litrán (3’), David Jiménez (9’) i Víctor Andrés (13’). Al primer minut de la segona part, Sergi Ceciliano va ampliar el avantatge fins a l’1 a 4. Bryan Flores, al minut 29, va fer el 2 a 5 i l’equip d’Álex Fernández es va emportat la victòria, tot i que el Premià de Mar, que també juga al grup 1r de Tercera Nacional, va retallar distàncies fins al 4 a 5. El Broncesval espera rival per a la cinquena ronda i aquest cap de setmana descansarà a la lliga, tornat a la competició el 24 de març amb un partit que es jugarà al pavelló Miquel Poblet contra el Futbol Sala Sant Cugat.