Representació local al Campionat d’Espanya infantil-juvenil i a la Copa d’Espanya alevina

Hi van participar Iván Roldán, del Roller Can Cuiàs, Mireia Téllez i Eire Giménez, ambdues del CP Cobra

D'esquerra a dreta, Mireia Téllez i Eire Giménez
Iván Roldán, a Pamplona

El patinatge de velocitat local va estar representat per tres patinadors al Campionat d’Espanya de Circuit infantil-juvenil i a la Copa d’Espanya alevina que es va disputar el 12 i el 13 de maig a Pamplona. Iván Roldán, del Roller Can Cuiàs, va aconseguir la 36a posició a la categoria infantil masculina d’un total de 46 participants. D’altra banda, l’alevina Mireia Téllez, del CP Cobra d’El Prat de Llobregat, va debutar en un Campionat d’Espanya, finalitzant al lloc número 46 de la classificació general d’un total de 79 patinadores. La també montcadenca Eire Giménez, del CP Cobra, va acabar a la 48a posició de la categoria juvenil d’un total de 50 participants. El club d’El Prat de Llobregat va aconseguir la segona posició del podi de la classificació general per equips amb un total de cinc medalles d’or i tres d’argent.

Altres competicions. El Roller Can Cuiàs va aconseguir un total de 10 podis (3 a la categoria federat i 7 a la popular) a la 3a edició de la Half Marató Barcelona-Cursa dels Mistos i segona jornada de la Copa d’Espanya que es va disputar el 13 de maig a Barcelona, dins de la Roda Barcelona organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana. A la prova de 21 km, les patinadores federades Mari Carmen Gómez ‘Bitxo’ i Noelia Lumbreras van aconseguir la segona i tercera posició, respectivament. En aquest prova també van competir Jordi Lagares, Ramon Subirats, Dani Molina i Jessica Navas. A la cursa de 5 km, el benjamí Adrián Rodríguez va ser el primer de la seva categoria i segon a la classificació general per darrera d’una patinadora alevina. L’equip local va participar en aquesta competició amb 34 patinadors més de la categoria popular. D’altra banda, l’equip de Sat Can Cuyàs Downhill va organitzar conjuntament amb l’Associació Esportiva Rollergrind de Barcelona la primera edició de la Copa Downhill de patins en línia Ciutat de Barcelona. En aquesta competició, la primera de Downhill (descens) que s’ha organitzat a Espanya, van participar sis patinadors federats del club local, destacant la cinquena posició del rider Diego Villar.