Un equip de la UltraJam obté la tercera posició en una de les categories de la Garmin Team Trail

L’equip format per Ramon Vázquez, Jordi Casanovas, Pep Felipe, Esteve Escrich, Pedro Fernández, Isabel Llopis, Pablo Goar i Juanjo Bonill va fer els 203 quilòmetres del recorregut en menys de 24 hores

Un equip de la UltraJam, la secció de muntanya de la Joventut Atlètica Montcada, va obtenir la tercera posició a la categoria d’equips mixtos amb 8 atletes a la 2a edició de la Garmin Team Trail que es va celebrar aquest cap de setmana. Aquesta és la cursa de muntanya més llarga que es disputa a la Península Ibérica i planteja als atletes participants el repte de recórrer, per equips i fent relleus, els 203 quilometres que separen Castellar de N’Hug i Sant Cugat del Vallès en un màxim de 36 hores. L’equip montcadenc, que estava format per Ramon Vázquez, Jordi Casanovas, Pep Felipe, Esteve Escrich, Pedro Fernández, Isabel Llopis, Pablo Goar i Juanjo Bonill, va pujar al podi després de fer els 203 km en 23 hores, 53 minuts i 26 segons. La Garmin Team Trail va comptar amb la participació de 515 atletes, dividits en 111 equips i en vuit categories diferents.