Mario Litrán ocupa la tercera posició a les 24 hores de resistència de Montmeló

El pilot montcadenc, que també és el capità del primer equip del FS Montcada, ha format part de l’equip L’H-Èxit

Mario Litrán, de 28 anys, va aconseguir amb l’equip L’H-Èxit la tercera posició a les 24 hores de resistència que es van disputar el passat cap de setmana al circuit de Montmeló. El pilot montcadenc, juntament amb els seus companys Jeroni Basté, Xavier Grunenwald i Jean Paul Fristch, va pujar a la tercera posició del podi de la categoria de Superstock 600 després de fer un total de 672 voltes. Litrán també és el capità del primer equip del Club Futbol Sala Montcada i compagina els dos esports des de fa quatre anys. “Sempre m’ha agradat el món del motor i, afortunadament, puc fer compatible les motos amb el futbol sala, tot i que és molt car poder competir si no tens l’ajuda de patrocinadors. L’entrenament setmanal per jugar em permet tenir molta resistència als circuits i quan estic pilotant, sóc conscient dels riscos i no supero mai els meus límits”, ha dit Litrán, que l’any passat va aconseguir la segona posició en aquesta mateixa prova i categoria formant part de l’equip Èxit Terrassa.