Xavier Casadevall guanya l’Open Caloret del Tennis Taula La Unió

La competició, amb una trentena d’inscripcions, es va disputar aquest dimarts al local de l’entitat

Els guanyadors de l'Open Caloret de La Unió amb el president del club
Tennis Taula La Unió

Xavier Casadevall, del CETT Esparreguera, ha guanyat la segona edició de l’Open Caloret de tennis taula, organitzat aquest dimarts pel Club Tennis Taula La Unió a les seves instal·lacions de Mas Rampinyo. En segona posició s’ha classificat Daniel González i, en tercer lloc, Gerard Madico i Ignasi Perona. Casadevall també es va adjudicar la setena edició de l’Open d’Estiu de l’entitat local, que va tenir lloc els dies 14 i 15 de juliol. El president de La Unió, Francisco Javier Aguado, s’ha mostrat molt satisfet pel desenvolupament del torneig. “Hi ha hagut molt bon ambient i un alt nivell de joc. També estem molt contents de la participació, ja que hem hagut d’ampliar la inscripció”, ha comentat. D’altra banda, la CTT La Unió organitzarà el 23 d’agost un altre Open Caloret. Les inscripcions, al preu de 10 euros, s’han de fer al correu electrònic [email protected].