Pau Egeda tanca una de les millors temporades de la seva trajectòria

S’ha proclamat campió d’Europa, d’Espanya i de Catalunya a la categoria màster 35

Pau Egeda, amb el maillot que l'acredita com a campió d'Europa
Pau Egeda va creuar a la primera posició la línia de meta al campionat d’Europa disputat a Graz
Pau Egeda, de 38 anys, ha completat una de les temporades més exitoses de la seva trajectòria esportiva, aconseguint els títols de campió d’Europa, d’Espanya i de Catalunya a la categoria màster 35. El 28 de juliol, Egeda, que deu dies abans s’havia proclamat campió d’Espanya a Moralzarzal (Madrid), va ser el millor a la cursa del campionat d’Europa que es va disputar a Graz (Àustria). Aquests dos triomfs s’afegeixen a la victòria que el ciclista montcadenc va aconseguir el 23 de juny al campionat de Catalunya que es va celebrar a Palafolls.

Al marge d’aquests èxits, Egeda, que va guanyar la Volcat durant la Setmana Santa, ha acabat la temporada coronant-se com el millor ciclista de la seva categoria –que engloba ciclistes de 35 a 39 anys– a la Copa de França i a la Copa Catalana que van finalitzar el 18 d’agost i l’1 de setembre, respectivament. “Sens dubte, aquesta ha estat una de les meves millors temporades. Estic molt content perquè he guanyat o he pujat al podi a totes les curses, a excepció del Mundial on havia un nivell molt fort”, ha dit Egeda, fent referència al cinquè lloc que va obtenir al Mundial que es va disputar el 18 de juliol a Andorra.

De cara a la propera temporada, el ciclista montcadenc, que complirà 39 anys a finals d’octubre i haurà de passar a màster 40, es planteja la possibilitat de tornar a la categoria èlit formada per professionals, tot i que aquesta és una decisió que ha de prendre conjuntament amb els responsables del seu equip.