La Unió llueix amb orgull les seves seccions, que mouen al voltant de 300 persones

La nova junta directiva va organitzar, per primera vegada, un acte per presentar les activitats que es fan a l’entitat

Al final de la presentació, tots els integrants de les diferents seccions es van fer una fotografía de família
Rafa Jiménez

En el marc de les festes del soci, La Unió de Mas Rampinyo va organitzar el passat dissabte, i per primera vegada, un acte a la seva seu per presentar les seves diferents seccions que engloben a gairebé unes 300 persones de totes les edats i amb activitats relacionades amb el teatre, la música, el ball o esports com el tennis de taula o la gimnàstica rítmica. La Unió, fundada al 1921, compta dins de la seva estructura amb dos grups de teatre: Tea345, fundat l’any 2006 i que el 20 d’octubre representarà l’obra ‘El laberinto mágico’ al Teatre Municipal (18h) dins del cicle Montcada Escena, i La Finestra Estràbica, fundada l’any 2012 i que, després d’un parèntesi de tres anys, ha tornat a reunir-se amb noves incorporacions i un canvi de registre per etrenar l’1 de desembre a l’Espai Cultura Kursaal (22h), i també dins del Montcada Escena, l’obra de creació pròpia ‘La última mujer’.

Des de fa 25 anys, l’entitat de Mas Rampinyo compta amb un Grup de la Dona. Formada per unes 25 dones, aquesta secció col·labora cada any amb la Marató de TV3 i organitza tallers de memòria, puntes de coixí i patchwork, així com cursos de cuina, xerrades o sortides cultures. La Unió també disposa d’una Aula de música, amb una vintena d’alumnes que reben classes de saxofon, guitarra i piano, i un grup de ball, amb 15 noies, que fan jazz i ballet clàssic sota la direcció de Susana Arevalo. D'altra banda, un centenar de persones formen part de La Unió s’Engresca, que el proper any participarà a la seva onzena Rua de Carnaval i que el 7 d’octubre començarà a preparar la coreografia i la roba de la propera edició. Com a novetat d’aquest any, l’entitat de Mas Rampinyo també ha creat un grup de zumba, dirigit per Fede Villena i Andrés Novoa, i podria arribar a formar-se un altre de batukada –el dia 4, hi haurà una masterclass per aquells que vulguin provar aquesta activitat.

Les dues seccions més nombroses de La Unió, que al mes de març va renovar la seva junta directiva amb l’arribada de Franscico Javier Aguado a la presidència en substitució de Jordi Escrigas, estan relacionades amb l’esport. Es tracta del Club Gimnàstic La Unió, fundat al 1990 i que aquesta temporada compta amb un total de 95 gimnastes, de 3 a 17 anys, i el Club Tennis Taula La Unió, que va ser creat al 2012, i que està format per una trentena de membres que es reparteixen entre la seva escola i tres equips de competició.

Al marge de la seva junta directiva, La Unió també disposa d'una comissió que es dedica de manera exclusiva a l’organització de la Festa Major. Una festa més antiga que la pròpia entitat i que al 2019, se celebrarà entre el 26 i el 28 d’abril.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari