Toni Ortiz (UltraJam) obté la tercera posició a l’Ultra Trail Guara Somontano

L’atleta va obtenir el tercer millor temps a la categoria màster de la cursa de 52 km

Representació local a la cursa Long de 52 km
Rafa Jiménez
Toni Ortiz, a la tercera posició del podi de la categoria màster
Representació local a la cursa Trail de 38 km

Toni Ortiz, de l’UltraJam, va aconseguir la tercera posició a la categoria màster de la cursa Long de 52 quilòmetres, i un desnivell positiu de 3.000 metres, de l’Ultra Trail Guara Somontano que es va disputar entre el 5 i el 7 d’octubre a Alquézar (Osca). Ortiz va fer un temps final de 7 hores, 52 minuts i 44 segons, ocupant la 83a posició a la classificació general. En aquesta mateixa distància, també hi van participar altres sis atletes de la secció de muntanya de la Joventut Atlètica Montcada: Germán Moreno (44è, 6h 59’ 52"), Álex Rueda (54è, 7h 20’ 00"), Jordi Flores (84è, 7h 52’ 44"), Héctor Bastida (138è, 8h 56’ 17") i Juanjo Bonil (204è, 09h 43’ 07"). Enric Mayà i Enric Dalmau van haver d’abandonar d’abans de finalitzar la cursa. A la prova Trail de 38 quilòmetres, i un desnivell positiu de 1.975 metres, la representació local va estar formada per Chema Marín (60è, 5h 17’ 41"), Josep Amador (140è, 6h 32’ 34"), Cristina Ortiz (154è, 6h 45’ 06") i Pepe Serrano (155è, 6h 45’ 06»). Javi Carmona no va poder acabar la cursa i va haver d’abandonar.