El FB Montcada presenta la seva segona temporada, amb més de 400 jugadors i una trentena d’equips

L’acte ha tingut lloc aquest divendres a l’estadi de la Ferreria

La marea vermella ha omplert les grades de l'estadi de La Ferreria
Sílvia Alquézar
El tècnic Nicolàs Cruz 'Pichichi' s'ha endut una gran ovació del públic que omplia les grades de l'estadi de la Ferreria
Les autoritats i els representants del FB Montcada i els clubs convidats a la presentació
El FB Montcada té jugadors dels 5 als 18 anys
El FB Montcada té més de 400 jugadors i una trentena d'equips
L'equip cadet-infantil femení és una de les novetats d'aquesta temporada del FB Montcada
Els jugadors del FB Montcada s'han fet la foto de família d'aquesta temporada
La jugadora Claudia Pina ha rebut un reconeixement per part del FB Montcada, qui li ha fet entrega d'un rams de flors i d'una samarreta del club

El FB Montcada ha presentat aquest divendres a l’estadi de la Ferreria la seva segona temporada des de la fusió de les dues escoles de futbol de la ciutat, amb més de 400 jugadors de 5 a 18 anys repartits entre una trentena de conjunts. Una de les novetats més destacades d’aquesta campanya és la creació d’un equip femení a la categoria cadet-infantil que permetrà nodrir de jugadores el conjunt sènior, de Primera Divisió. Estem molt contents perquè enguany tenim un equip femení més. El nostre club aposta per anar consolidant la secció amb nous conjunts”, ha comentat durant els parlaments el president del FB Montcada, Antoni Sánchez, qui ha destacat que a nivell de resultats un dels objectius és pujar algun equip a Preferent i que l’aleví torni a recuperar la categoria de Segona Divisió. D’altra banda, el màxim responsable de l’entitat també ha destacat que la filosofia del FB és transmetre als infants i joves els valors positius de l’esport i que els jugadors s’ho passin bé amb la pràctica del futbol.

L’acte ha comptat amb l’assistència del regidor d’Esports, Salvador Serratosa (ERC), els presidents del CD Montcada, l’UE Sant Joan At. I l’UE Santa Maria, i de la jugadora montcadenca del FC Barcelona, Claudia Pina, que ha rebut una de les ovacions més importants de la tarda, després que el passat estiu es proclamés sotscampiona del món amb la selecció espanyola sots-20. En el torn d’intervencions, Serratosa ha felicitat el FB Montcada per la gran quantitat de jugadors que aplega. Em quedo sense paraules amb una entitat com aquesta”, ha comentat l’edil, qui ha destacat “la gran feina de tot el club per tirar endavant”.

Durant l’acte, s’ha reconegut el treball dels entrenadors i, en especial, s’ha fet un reconeixement al tècnic més veterà, Nicolás Cruz 'Pichichi', de 86 anys, i exjugador de l’època daurada del CD Montcada. “És un orgull veure les grades i l’estadi de la Ferreria ple de famílies i jugadors. M’encanta la meva feina i la continuaré fent fins que el cos aguanti”, ha dit. La presentació ha finalitzat amb una foto conjunta de tots els components del club a les grades sense cobrir de l’estadi de la Ferreria (àlbum de fotos)

Seccions:

Deixa un comentari