El club Endansa obté grans resultats després de superar una marató de competicions

Lourdes Domínguez i Xavi Otamendi van obtenir la tercera posició al Mundial sènior 2 que es va disputar a Polònia

Aina Otamendi i Aleix Cirera, amb uns del trofeus que han aconseguit
Endansa

Lourdes Domínguez i Xavi Otamendi, del club Endansa, van aconseguir la tercera posició a la categoria internacional llatí sènior 2 al Mundial que es va disputar el 14 d'octubre a Polònia. El cap de setmana del 12 i 13 d'octubre, Eva Nieto i Carles Cirera van aconseguir la victòria a la categoria sènior 1 A internacional llatí a la Bilbao Dancesport. En aquesta mateixa competició, el club local va obtenir set podis més. Nora Ribes i Mario Lirio, de la categoria júnior 2 Primera Territorial, van assolir la primera i segona posició en llatins i estàndard, respectivament. També van obtenir la victòria Anastasia Vdovina i Arnau Recio, en llatins i estàndard a la categoria júnior 1 de Primera Territorial, així com Laura Rojas i Marc Bisbal, en llatins adult 2 categoria A Nacional. Les parelles Yaiza Curto-Alberto Castro i Sonia López-Iván Moreno van assolir la segona i tercera posició en llatins adult 1 de Primera Territorial i adult 1 C, respectivament.

El cap de setmana del 6 i 7 d'octubre, el club Endansa també va obtenir uns grans resultats als Trofeus Ciutat d'Alcorisa i Alcañiz. Les parelles Aina Otamendi-Aleix Cirera, de la categoria juvenil 2 Primera Territorial, van guanyar les dues competicions en llatí i estàndard, aconseguint el mateix èxit que les parelles Mario Lirio-Noa Ribes, en júnior 2 Primera Territorial; Yaiza Curto-Alberto Castro, en adult 1 Primera Territorial, i Arnau Recio-Anastasia Vdovina, en júnior 1 Primera Territorial.