Quique Araujo deixa de ser el coordinador del FB Montcada

Ha arribat a un acord amb el club vermell per rescindir el seu contracte després de tenir discrepàncies sobre la quantitat d’hores que li havia de dedicar al seu càrrec

Quique Araujo, a la dreta, al costat del president del FB Montcada, Toni Sánchez, durant la seva presentació al mes de juny
Rafa Jiménez
Quique Araujo no continuarà sent el coordinador del Futbol Base Montcada després de l’acord al que han arribat ambdues parts. El tècnic, que va se presentat al mes de juny, dona un pas al costat, per la diferent manera de veure les seves funcions amb el club i que afectava a la quantitat d’hores a dedicar, "fet que estava afectant la seva vida familiar i laboral", segons ha indicat Araujo a la redacció de Laveu.cat. L’excoordinador, que fa dues temporades també va ocupar aquest càrrec al CD Montcada, ha comentat que ha decidit deixar aquest projecte "amb tota cordialitat ja que considero a Montcada la meva segona casa», però, alhora, lamenta no haver pogut finalitzar "un projecte que, basat en una transformació digital i esportiva a llarg termini, hagués situat el club en el punt més alt del futbol català"
 
Al seu compte oficial de Twitter, l’FB Montcada ha agraït la feina realitzada durant tot aquest temps per Araujo, a qui desitja sort per al futur. De moment, el club vermell no es planteja fitxar un nou coordinador i apostarà per l’equip que formen Dani Busquets, Pepe Muñoz i Alejandro Escruela.
Col·lecció de cromos. L'FB Montcada també ha anunciat que ja disposa dels cromos de tots els equips de l'entitat corresponent a la temporada 2018-19. Els que la acabi, podran accedir al sorteig d'un monocicle elèctric de 12 km/h i una automia de fins a 20 km.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari