El CH La Salle arriba a la paritat de sexes i crea equips femenins a totes les categories d’edat

El club lassal·lià va presentar aquest dissabte els 18 conjunts que ha confeccionat per aquesta temporada

El CH La Salle va viure aquest dissabte la seva gran festa amb l’organització al pavelló Miquel Poblet de la presentació de tots els equips que ha confeccionat per a aquesta temporada. El club lassal·lià mou durant aquest curs al voltant de 250 jugadors, distribuïts en un total de 18 equips: un prebenjamí mixte; un benjamí, un aleví, un infantil, dos juvenils, tres sèniors i un màster a la categoria masculina i un benjamí, un aleví, un infantil, dos cadets, un juvenil, un sènior i un màster, a la femenina. L’entitat local ha aconseguit la paritat entre homes i dones a tots els seu equips i, a més, pot presumir d'haver pogut crear conjunts femenins a totes les categories d’edat. L’acte de presentació es va iniciar amb una foto de família de tots els jugadors i tècnics, que van ocupar una de les grades del pavelló, i, posteriorment, van anar sortint a la pista, rebent el passadís d’honor per part dels integrants dels dos primers equips. Abans dels parlaments oficials, el CH La Salle va mostrar la seva adhesió al manifest del món de l’esport català amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Durant la seva intervenció, el president del club lassal·lià, Enric Expósito, va agrair la tasca que fan els jugadors i tècnics per defensar els colors de l’entitat i es va mostrar orgullós d’haver aconseguit "que el CH La Salle sigui un dels pocs equips de l’handbol català que té paritat de sexe i equips femenins a totes les categories d’edat". Per la seva part, el representant de la Federació Catalana d’Handbol, Salvador Gunxens, va felicitat l’entitat local per la feina feta i va demanar a tots el assistents que donin el seu suport a la iniciativa legislativa popular que impulsa la Unió de Federacions Esportives de Catalunya per demanar una reforma de la llei de l’esport català. Per últim, el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Salvador Serratosa (ERC), va desitjar sort als equips lassal·lians durant aquesta temporada i va esperonar als integrants dels dos primers equips "ja que sou el mirall a on volen arribar tots els jugadors que formen part del planter".

La presentació del CH La Salle va finalitzar amb una actuació dels Castellers de Montcada, que van fer un pilar i van desplegar una bandera del club mentre els jugadors lassal·lians que estaven a la pista ajudaven a fer la pinya.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari