El CFS Montcada es fixa com a objectius mantenir les categories del sènior i el juvenil i lluitar per l’ascens del femení

El club presenta els equips de la nova temporada davant de la seva afició

Un equip d'animació va entretenir el públic amb les seves piruetes
Pilar Abián
La directiva té moltes expectatives dipositades en el sènior femení
Tots els equips es van fer una foto conjunta amb els patrocinadors, les autoritats municipals i la directiva
El Broncesval va fer un passadís per presentar als jugadors de les categories inferiors
D'esquerra a dreta, l'alcaldessa, el regidor d'Esports, el vicepresident i el president del CFS Montcada
La festa de presentació va acabar amb un esclat de confeti

Redreçar la mala ratxa de resultats del sènior masculí i del juvenil i lluitar per l'ascens del nou sènior femení són els principals objectius de la temporada del CFS Montcada que ahir dissabte va presentar els 17 equips que té en competició. Ho va fer en el marc d'un acte festiu que va incloure la desfilada de tots els conjunts davant de la seva afició, les fotografies de rigor, l'actuació d'un equip d'animació i esclat de confeti final després dels parlaments oficials a càrrec del president i el vicepresident de l'entitat, Pedro Litrán i Diego Márquez, respectivament, així com de l'alcaldessa, Laura Campos (ICV-EUiA) qui va assistir acompanyada del regidor d'Esports, Salva Serratosa (ERC). L'edil va aprofitar la seva intervenció per demanar disculpes en nom de l'Ajuntament per l'estat deteriorat d'algunes instal·lacions esportives i va anunciar que, en breu, es faran inversions per pal·liar-les. “Començarem per la pista coberta, on destinarem 192.000 euros per acabar amb les goteres”, va dir.

En declaracions a laveu.cat, Litrán va reconèixer que la temporada no ha començat gens bé per al sènior masculí Broncesval, de Tercera Divisió Nacional, que és penúltim de la classificació amb només 7 punts després d'11 jornades disputades: “Certament no ho esperàvem, tenim una bona plantilla però els resultats no acompanyen; el nivell del grup és molt igualat i crec que, si som capaços de sumar dues o tres victòries seguides, podrem capgirar la situació”. De moment, aquesta jornada l'equip ha sumat només un punt en empatar a 3 contra el CFS Gràcia amb dos gols d'Àlex i un de Mario, que va aconseguir la igualada al minut 32.

Litrán també confia que el juvenil , que juga a Nacional, pugui millorar els seus resultats, ja que es troba avantpenúltim. “En aquest cas, el que ens està fent molt de mal són les lesions”, lamenta el president. L'equip millor classificat és el cadet A, que juga a Primera i va líder, amb clares opcions de pujar a Divisió d'Honor.

 

Fèmines

Una de les principals novetats de la temporada ha estat la creació del sènior femení Amac automotive que juga a Primera Divisió Catalana i en el qual la directiva del CFS Montcada té dipositades moltes esperances. “Juguen molt bé i crec que ens poden donar una bona sorpresa i acabar lluitant per l'ascens”, diu Litrán. Aquest diumenge, però, l'equip ha encaixat 4 gols a la pista d'un rival directe, Les Glòries, i ocupa el vuitè lloc de la classificació.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari