La Salle ha organitzat cinc sessions d’entrenaments de tecnificació

L’activitat s’ha fet durant cinc dies i ha comptat amb la participació de tècnics convidats

L'entrenador del sènior masculí Pau Lleixà –al centre de la imatge– també ha estat un dels tècnics convidats al campus
CH La Salle
El preparador físic del FC Barcelona, Pep Mesas, amb alguns dels participants al campus de tecnificació organitzat per La Salle

Una vintena de jugadors del CH La Salle, la majoria fèmines, de les categories d'alevins a cadets, han participat al campus de tecnificació que ha organitzat el club durant aquestes festes nadalenques, concretament els dies 27 i 28 de desembre i 2, 3 i 4 de gener a les instal·lacions del col·legi. Les sessions d’entrenament s’han fet amb monitors de l’entitat i també amb tècnics convidats, com ara Toni Alférez, entrenador del sènior i el juvenil femenins del Sant Joan Despí; Pau Lleixà, entrenador del sènior masculí local, i el preparador físic dels equips del planter fins al sènior B del FC Barcelona, Pep Mesas.

El coordinador del campus, Alejandro Gómez, ha valorat positivament l’experiència que s’ha fet per segon any consecutiu. “Esperàvem més participació però, tot i així, n’estem molt satisfets de com ha anat i esperem que vagi creixent en properes edicions”, ha dit.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari