El Broncesval Montcada veu perillar la seva continuïtat en una categoria estatal

El primer equip del CFS Montcada és cuer a Tercera i necessita una reacció immediata per no baixar

El tècnic Álex Fernández es troba en una situació molt delicada a la banqueta del Broncesval
Arxiu/Pilar Abián
El Broncesval CFS Montcada és un dels dos conjunts sèniors de l’esport local que, conjuntament amb el CH La Salle, pot presumir d’estar disputant una lliga de categoria estatal. Durant l’època que Eusebio Carrero va ser el seu president, el club local es va convertir en un referent del futbol sala català, jugant durant nou temporades seguides, entre 1997 i 2006, a Divisió de Plata, la segona màxima categoria professional. L’equip va arribar a disputar set vegades el play-off d’ascens, sis d’ells consecutius, però mai va poder fer realitat el somni de pujar a Divisió d’Honor. Al 2006, Carrero va renunciar
a continuar a Plata per motius econòmics i durant aquest temps l’equip s’ha mantingut en alguna de les quatre categories estatals, amb diferents ascensos i descensos. Al 2013, va disputar el play-off per tornar a Plata (actual 2a Divisió), però va renunciar a un hipotètic ascens per manca de pressupost. 
 
Des del 2016, quan va patir el seu últims descens, l’equip ha jugat a 3a Nacional. Després d’haver estat tercer i sisè a les últimes dues lligues, l’actual plantilla es va dissenyar per seguir progressant, però la realitat ha estat molt diferent. A l’inici de la segona volta, l’equip d’Álex Fernandez és últim del grup 1r amb 11 punts (2 victòries, 5 empats i 9 derrotes). Tot i la pressió de córrer el perill de deixar les categories estatals després de més 20 anys i baixar a Divisió d’Honor catalana, el tècnic es veu amb forces de continuar i lluitar per la salvació: “Mentre tinguem opcions, hem de seguir treballant. Encara queda tota la segona volta, i no hem vist cap equip que hagi estat molt superior a nosaltres”
 
Ratificació. El president del club, Pedro Litrán, es mostra molt decebut amb la temporada i, de moment, ratifica Fernández en el seu càrrec. Litrán fa una crida a l’afició per donar suport a l’equip en el transcendental partit que jugarà aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet contra l’FS Montsant (18h) i que qualifica com “vital i decisiu”
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari