Finalitza la instal·lació d’una coberta al sostre de la pista de la Zona Esportiva Centre

Als darrers dies, s’han multiplicat les queixes a les xarxes socials, denunciant el mal estat de la gespa als estadis de la Ferreria i Can Sant Joan

La primera fase de les obres de renovació de la pista de la Zona Esportiva Centre (Bonavista, s/n), que han consistit en posar una nova coberta damunt del sostre amb l’objectiu de millorar la impermeabilitat, l’aïllament tèrmic, així com evitar la reverberació del so, ja han finalitzat. Els treballs, subvencionats per la Diputació de Barcelona amb un pressupost de 40.000 euros, van començar el 25 de febrer i l’absència de pluja durant tot aquest temps ha permès que s’acabessin el 5 de març, molt abans de les dues setmanes previstes inicialment. Quan acabi la temporada, es farà la segona fase del projecte, valorada en 65.000 euros, per canviar el paviment. La resta de la inversió, fi ns arribar als 93.000 euros, s’utilitzarà per arrenjar els vestidors, la climatització i la illuminació, tot i que encara no hi ha una data d’inici fixada.

Gespa
Als darrers dies, alguns integrants de la UE Sant Joan-Atlètic i de la UD Santa María s’han queixat públicament, a través de les xarxes socials, del mal estat de la gespa artificial dels estadis de Can Sant Joan i la Ferreria, que han provocat les lesions d'alguns jugadors. “Som coneixedors del problema de la gespa i estem preparant una actuació per millorar el seu estat”, ha manifestat el  regidor d’Esports, Salvador Serratosa (ERC), amb l'objectiu de donar resposta a aquestes demandes. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari