Mireia Heredia (CH La Salle) rep la seva primera convocatòria per jugar amb la selecció espanyola juvenil

La jugadora montcadenca està participant en els dos amistosos contra Portugal que s’han organitzat a Béjar (Salamanca)

Mireia Heredia, la primera per l'esquerra, asseguda, amb les altres jugadores catalanes que estan a la convocatòria de la selecció espanyola juvenil
Federació Espanyola d’Handbol

Mireia Heredia, jugadora del juvenil femení del CH La Salle, ha rebut la seva primera convocatòria per jugar amb la selecció espanyola de la seva categoria dos amistosos contra Portugal a Béjar (Salamanca). Heredia, que compagina els seus entrenaments amb el club montcada amb una beca a la residència Joaquim Blume, va entrar a última hora per la lesió de María Zaldua, jugadora del Zarautz. Les altres catalanes que formen part d’aquesta convocatòria són Aina Gómez, Berta Grau (ambdues del BM La Roca) i Raquel Moré (CH Sant Vicenç). El primer amistós es va jugar aquest dijous amb victòria d’Espanya amb el resultat de 27 a 23. El següent partit es jugarà demà, a les 18.30h. L’equip que entrena Alfredo Rodríguez està preparant el Campionat d’Europa que es disputarà entre l’1 i l’11 d’agost a Celje (Eslovènia).

Top 4. El juvenil femení del CH La Salle ja sap que la fase final de la Lliga Catalana es jugarà el 30 i el 31 de març a Granollers. El rival de les montcadenques, que van acabar tercerces a la segona fase, serà el BM La Roca, que va acabar al segon lloc. L’altra semifinal enfrontarà l’amfitrió i primer classificat, el BM Granollers, contra el quart, l’Handbol Sant Vicenç. L'equip que entrena Àlex Expósito també està classificat per disputar els sectors del Campionat d'Espanya que es jugaran entre el 12 i el 14 d'abril encara en una seu per determinar. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari