Sergio González juga quatre amistosos amb la selecció espanyola

L’equip de Fede Vidal, que la setmana passada va golejar Guatemala en dos partits, ha finalitzat els seus partits a Finlàndia amb un balanç d’una victòria i una derrota

Sergio González, amb el dorsal número 5, abans del primer partit contra Guatemala
RFEF

Sergio González ha jugat els quatre amistosos que la selecció espanyola absoluta ha disputat entre el 9 i el 14 d'abril contra Guatemala i Finlàndia. L’equip que entrena Fede Vidal va guanyar els dos partits que va jugar el 9 i 10 d'abril a San Pedro del Pinatar (Múrcia) contra Guatemala (9-0 i 7-0). Posteriorment, la selecció espanyola va viajat fins a Finlàndia per disputar dos partits més. El dia 13, va guanyar a Tampere per 1 a 2 mentre que aquest diumenge ha perdut, de manera sorprenent, a Vantaa per 1 a 0. Aquesta ha estat la segona convocatòria de González amb la selecció absoluta després d'haver debutat, a l'octubre de l'any passat, a Romania. 

Copa del Rei. González jugarà amb el seu equip, el Ribera Navarra FS, la fase final que se celebrarà el 4 i 5 de maig a Ciudad Real. El club de Tudela disputarà la seva semifinal contra el Jaén. L'altre finalista sortirà de l'enfrontament entre el FC Barcelona i l'Inter Movistar.   

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari