L’FB Montcada, l’AE Can Cuiàs, el CG La Unió i el CB Esportiu EN Dansa organitzen diverses competicions

Es faran en diferents equipaments esportius locals entre divendres i dijous

Alguns clubs locals com l’FB Montcada, l’AE Can Cuiàs, el CG La Unió i el Club de Ball Esportiu Eva Nieto Dansa aprofiten aquest cap de setmana per organitzar competicions en diferents equipaments esportius municipals.

FB Montcada
A partir d’aquest divendres i fins al diumenge, el club vermell organitza una nova edició del Trofeu Ciutat de Montcada als estadis de la Ferreria i Can Sant Joan amb la participació d’uns 320 jugadors de 32 clubs. Comença aquest divendres, de 17.30 a 22h, amb els equips de la categoria alevina. Dissabte, de 9 a 21.30h, a la Ferreria, serà el torn dels debutants i infantils i, a Can Sant Joan, dels prebenjamins, benjamins, infantils i femenins. Diumenge, també de 9 a 21.30h, a la Ferreria, cadets i juvenils. A Can Sant Joan, benjamins, infantils i femenins. També jugaran partits de futbol sala, dissabte, de 18 a 22h, a la pista de la Zona Esportiva Centre.

 

AE Can Cuiàs
Prepara el torneig de final de temporada que es disputarà aquest dissabte a la pista municipal del barri. La competició se celebrarà, de 9.30 a 19.30h per a les categories pre-benjamí, benjamí i infantil amb la participació de sis clubs més, entre els que també està l’FS Montcada.

 

CG La Unió
Prepara el torneig de final de curs que se celebrarà aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet, a partir de les 17.30h. A les 19h, es farà un acte institucional amb la descoberta d’una placa per commemorar el 25è aniversari del club.

Club de Ball Esportiu Eva Nieto Dansa
El pavelló Miquel Poblet acollirà diumenge, de 9 a 22h, el VII Trofeu Vila de Montcada-Endansa-6è Memorial Jordi Solà. El trofeu és puntuable per al rànquing nacional amb balls llatins, estàndars i dansa coreogràfica. Per la seva part el Memorial serà un Open júnior llatí i un sènior estàndar i llatí.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari