Daniel Busquets és el nou director esportiu del Futbol Base Montcada

El tècnic comptarà amb la col·laboració de Manel Gómez i Alejandro Escruela

Daniel Busquets, a l'estadi de la Ferreria
Rafa Jiménez
Després de cinc temporades entrenant diferents equips de formació al municipi, Daniel Busquets deixa la gespa per ser el nou director esportiu de l’FB Montcada en substitució de Pepe Muñoz, que marxa del club. Busquets comptarà amb el suport de Manel Gómez, a l’estadi de la Ferreria, i d’Alejandro Escruela al de Can Sant Joan. “Assumeixo el repte de dirigir el club des de l’oficina amb il·lusió i amb l’objectiu de treballar de valent”, ha dit el nou director esportiu, que en la seva etapa com entrenador va aconseguir dos ascensos a Primera Divisió amb el cadet del CD Montcada i el juvenil de l’FB Montcada.  
Busquets afirma que els grans objectius seran els de consolidar els equips que estan a Primera Divisió, recuperar la categoria perduda del cadet i intentar que l’infantil torni a lluitar per arribar a Preferent. 
 
D'altra banda, un total de 150 nens i nenes, nascuts entre 2004 i 2015, estan participant al II Campus de Tecnificació que l’FB Montcada organitza a l’estadi de la Ferreria. El campus, que repeteix la xifra d’inscrits de l’any passat, va començar aquest dimarts i s’allargarà fins al 26 de juliol.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari