Anna Moreno Egeda guanya un or i una plata al Campionat d’Espanya Infantil d’Estiu de segona divisió

La nedadora montcadenca, de 13 anys, forma part del conjunt infantil B del Club Natació Granollers

Un dels moments de l'actuació de l'equip d'Anna Moreno Egeda a El Ferrol
ME
Anna Moreno Egeda, amb el seu equip granollerí, al primer lloc del pòdium en la prova per equips
Anna Moreno Egeda té 13 anys i forma part del CN Granollers

Anna Moreno Egeda, nedadora montcadenca de 13 anys del CN Granollers, va aconseguir l'or per equips i la plata per combo al Campionat d’Espanya Infantil d'Estiu de segona divisió de natació artística, que es va disputar el 19 i el 21 de juliol al complex esportiu Javier Gómez Noya de Ferrol, a Galícia. En la competició individual per figures, la jove va quedar la número 48 d'un total de 236 participants i la dotzena entre les nenes nascudes el 2006.

Aquesta temporada Moreno va aconseguir la cinquena posició per equips de la categoria infantil al Campionat d’Espanya de natació artística per clubs que es va disputar el 23 i 24 de març a Sabadell.