Bon paper del Roller Can Cuiàs al Roller Tour 24h de Calafat

A més, el passat 14 de juliol, nou patinadors de l’entitat van participar al Campionat del Món Masters de Marathon

Els patinadors del Roller Can Cuiàs (excepte els 2 lesionats) que van participar als World Roller Games de Barcelona el passat 14 de juliol
Roller Can Cuiàs

El Club Roller Can Cuiàs va participar el passat cap de setmana al Roller Tour 24h de Calafat. A l'event van competir un total de 31 patinadors de l'entitat montcadenca, distribuïts en cinc equips de diferents categories, que van obtenir quatre podis en una de les proves més difícils de la temporada.

A la categoria Sport 24h masculí, l'equip APB Can Cuyas Bitxopesadilla va obtenir la victòria. Igualment, l'equip APB Can Cuyas JIN & 3M va aconseguir l'èxit a la cateogria Routier femení. També va obtenir el triomf Javi Giraldez, sota el nom APB Can Cuyas El Jinete Solitario, a la categoria Solo 24h masculí. En canvi, l'equip APB Los 6 Can Cuyas van haver de conformar-se amb una gran segona plaça a la categoria Routier masculina. I finalment, més que destacable va ser el paper que va fer l'equip APB Can Cuyas Core a la categoria Marathon 24h masculí, format per 10 patinadors, cinc d'ells en edat infantil. El conjunt del Roller va obtenir la segona posició a la classificació general realitzant 214 voltes i amb una diferència de només quatre voltes amb el primer classificat.

Gran paper als World Roller Games de Barcelona

El Roller Can Cuiàs va competir als World Roller Games, la prova reina de la marató disputada a Barcelona el passat 14 de juliol. En el marc d'aquesta competició, un total de nou patinadors del club montcadenc van participar al Campionat del Món Masters de Marathon, una competició de 42 quilòmetres de recorregut que passa pels districtes barcelonins de Passeig de Gràcia i l'Avinguda Diagonal. Del Roller, destaquen les actuacions de Carlos Aurelio i Jordi Lagares al Master 40. Aurelio va obtenir la posició 26 del rànquing mundial amb un temps d'1h i 15 minuts, i Lagares la plaça 38 del món amb un temps d'1h i 17 minuts.

La resta de l'equip de l'entitat de Can Cuiàs també va obtenir resultats òptims. A Master 50, Antonello Damato va aconseguir la posició 36, Jorge Fernández la 39 i Ramón Subirats la 45. A Master 30, Ramón Agudo va assolir la posició 32 i Fredy Rocuts la 40. Al Master també van participar Cedric Labay i Dany Molina, que no van poder acabar el trajecte per problemes físics.