S’acaba el somni europeu per a Claudia Pina i la selecció femenina sots-19

França s’imposa a Espanya a la prórroga en un partit molt igualat durant el temps reglamentari

La selecció espanyola sots-19 ha quedat eliminada del Campionat Europeu després de perdre contra França per 3 a 1 al partit de semifinals que es va disputar a l'estadi Saint Mirren Park, a Escòcia. El combinat dirigit per Pedro López, en el qual juga la montcadenca Claudia Pina, va resistir molt bé els 90 minuts de joc, i el partit va acabar amb 0 a 0. Però, abans d'acabar la primera meitat de la prórroga, les franceses obrien el marcador. A la segona part del temps extra, les gal·les feien el segon i el tercer gol, i el somni del conjunt espanyol s'esvaïa. Finalment, la selecció espanyola va anotar el gol de l'honor al temps afegit de la segona meitat de la prórroga. El conjunt vermell torna divendres a casa.